Dupla MOM koncert a Tintanyulakkal

Ez is elmúlt…

Egy újabb karácsony, egy újabb nagykoncert a srécokkal. Komoly előkészületek (próbahét, egyedi készítésű ruhák Náray Tamástól, új dalok, stb…) és nagy érdeklődés jellemete az ide évzáró koncertünket, amit a MOM nagytermében tartottunk. A dupla koncertek vendégünk volt a Kudumba dob együttes, akik a Téli szamba című dalt varázsolták igazán autentikus szamba dallá, felejthetetlenül pörgőssé téve dalomat.

Nagyon nagy show volt, aminek tanulsága számomra megint az volt, hogy a felkészülés, minden mozzanat kitalálása és begyakorlása az alapköve egy ilyen koncertnek, enélkül sajnos nem tud az ember profi produkciót létrehozni, és ebben nekem sokat kell még fejlődnöm, mert a srácokért szívesen kihozom magamból a maximumot, magamért nem tudom, megtenném-e, pedig, remélem, lesz olyan alkalom, hogy saját anyaggal állhassak ki nagyközönség elé. de elkalandoztam…:)

Szóval álljon emlékül itt ez a videoklip, amit a koncertből készítettünk az Igazi karácsony című szerzeményemre, aminek a szövegére nagyon büszke vagyok, és örülök, hogy a dalt Réka, Jávor, Zsatyi és Csiszi életrekeltették.