Horányi Juli

Nagyon szeretek olyan előadókkal dolgozni, akik saját stílusukat magabiztosan vállallva tudnak előadni, megjelenni, posztolni, vagyis művészi mivoltukban “készek”. Horányi Juli ilyen énekesnő. Annak ellenére, hoyg a munkásságát kicsit eklektikusnak érzem, és nem elsősorban mainstream pop dalokat játszó valakiről van szó, tipikusan az az eset, hogyha jó lehetőséget kap, avgyis jól vanelhelyeve egy produkcióban, tündökölni képes.

 

Ezért is van, hogy a Recirquel társulat is felfigyelt rá, mint jelenségre/tehetségre, és egy igen komoly európai turnén szerepeltették 2019-ben.

 

Miután Juli hazajött, nekiláttunk, hogy újra felvegyük a fonalat egy félbehagyot dalunkkal kapcsolatban. Ez a See you next time című dal.

 

 

 

 

 

 

Első közös dalunk 2020 áprilisában debütált. Egyből 2 verzióban:

A dalhoz ugyanis készült egy brutális hangszerelés, mely nyomokban az én munkámat és ötleteimet tartalmazta, de leginkább újjáépítette két tehetséges fiatal producer Teremi Dávid és Biksi Gábor, a Gainlab Studios műhelyében.

A dal itt tekinthető meg: See you next time – Horányi Juli x Káté – YOUTUBE official video

Director//Rendező: Kostya Bánk Dop//Operatőr: Zsoldos Dávid https://www.instagram.com/zslds_david/ Music And Lyrics//Zeneszerző, szövegíró: Kálmán Tamás KÁTÉ https://kalmantamas.hu Producing, mixing//Hangszerelés, keverés: Teremi Dávid, Biksi Gábor Mastering: Szőke Csaba Vocals//Vokál: Horányi Juli YOULÏ https://www.facebook.com/youlimusic/ https://www.instagram.com/horanyijuli/ YOULÏ Styling: Krisztián Kőszegi – McMillan Studio https://www.facebook.com/McMillanStudio/ A videó felvételei a Gainlab Studio-ban készültek. http://gainlabstudios.com/hu/fooldal/