platinalemez_kalmantamas_káté_radicsgigi_takacsnikolas

Platinát kaptam, life!

2 Fonogram díj, egy aranylemez és egy platinalemez.

Ezek a díjak azok, amikre a legbüszkébb vagyok jelenleg. (A Fonogram díjak  közös díjak, amiket a Farkasházi Réka és a Tintanyúl csapata kapott 2016-ban és 2017-ben, az arany pedig a Gringo Sztár csapatának munkáját dicséri elsősorban)

Legfrissebb darabja gyűjteményemnek egy csodás Platinalemez, melyet Radics Gigitől vehettem át személyesen (najó, az apukájától) és amit a Benned a győztes című dalomért kaptam, ami Gigi Vonzás című albumának egyik track-je volt.

Radics Gigi & Takács Nikolas - Benned a győztes (FINA 2017 Opening Ceremony)
Watch this video on YouTube.

A dalról annyit tudni érdemes, hogy az angol és magyar szövegét is én írtam, valamint hangszeres és vokális közreműködője vagyok a dalnak, amit én magam hangszereltem, Erdélyi Péter (Etyi) segítő közreműködésével.

A feléneklés délutánja emlékezetes nap számomra, amikor is Takács Nikolas és Gigi 12.00-17.00 óráig egy délután alatt felénekelték a szinte hangról hangra, díszítésről díszítésre általam előénekelt dalt úgy, hogy a nóta mégis tökéletesen önálló életre kelt, amint az előadók saját személyiségüket, individuumukat adták a dalhoz.