Ismét A Dal-ban (2022)

Idén a SwingGirls-nek írtam egy latin dalt. A zenekarról itt olvashattok bővebben. Helga, Zsófi és Betty profi módon énekelnek big band, swing és latin zenét, Bettyvel pedig ős idők óta ismerjük egymást:

Balássy Bettyről van szó, aki a Randevú című dalomat énekelte, ami a Kánaán egyetlen albumának lett a leg ismertebb dala, köszönhetően annak, hogy később Varga Ferivel fel is dolgozták azt és akkoriban egy sokat játszott slágert varázsoltak belőle. 

Betty jazz énekesnőként tűnt fel, és lenyűgöző énektudása és habitusa kiemelte őt az akkori énekesek közül, és ma sincs ez másképp, csak erről a közönség talán kicsit kevesebbet tud.

A dal a Nagy a szívem címet viseli, és amint lehet be is linkelem, de most épp áthangszerelés áldozata, aminek az eredményét még magam sem ismerem:)

40 produkció jutott idén A Dal-ba, ami elég nagy szórás, gyanítom, sokkal többen nem is jelentkeztek talán:):) Jó, ez csak vicc, de sajnos ez a műsor szokott bugyuta dalokat és zsűriket produkálni, ami 2021-ben egy elég nagy kudarc élményhez vezetett minket akkor Horányi Juli dalával.

Zsófia Wéber , Helga Wéber-dr , és Balássy Betty adják majd elő a dalt, és egy ponton kapcsolódik hozzájuk Nikolett Bálint, aki rappelni, igen, rappelni fog a dalban. (Előre sejtem, hogy ez ki fogja verni a biztosítékot a zsűrinél, de akkor legalább tudni fogjuk, hogy mi volt a baj, nem úgy mint tavaly, amikor agyba főbe dicsérték az előadót és a dalt is, majd konkrétan az utolsó helyen végeztünk.)

Idén kívánok a csajoknak ennél jóval nagyobb sikert!