2023-ban is Fonogram-díjra jelöltek minket!

2023-ban is Fonogram-díjra jelöltek minket!

Megtisztelő ismét az 5 jelölt között lenni a hazai gyermekalbum kategóriában a Fonogram-díj befutói között.

Rengeteg emlék és élmény fűződik a lemez készítéséhez: sokan nem is tudják, milyen szerencsés helyzetben vagyunk, hogy gyakorlatilag saját stúdió(i)nkban rögzíthettük az egész albumot – hogy egyből szakmai örömködéssel kezdjek…
Sok dalt írtam a lemezre, szám szerint azt hiszem, 8-at, amikre persze borzasztó büszke vagyok, (Irány a Mars, Nukulele,  Bartos Erika versmegzenédítéde, az “Anyák”) mégis, azt kell, hogy mondjam, hogy Csiszár Ferenc dalai nélkül kevésbé lenne erős ez az anyag, szuper jó témaválasztásai voltak és nagyon jól kidolgozott dalokkal színesítette ezt az albumot is. (Pl. Bal-jobb dal, Libikóka)

2023 április 29-én kiderül, hogy díjra válthatjuk-e munkánkat, és mondhatnám, hogy az igazi díj az a közönség reakciója és a vastapsok, együtt táncolások és röhögések, meg a muzsikálás, de én bizony szeretem a díjakat, nincs mit szépíteni rajta, tökjó lenne megnyerni:)

Azok kedvéért, akik azt sem tudják, miről hadoválok, tessék, itt az album. Jó szórakozást.

…és, míg pörögnek a dalok, meg szeretném köszönni itt is Farkasházi Rékának, hogy ránk bízza magát (mármint a zenekarra, és ránk, zeneszerzőkre), és olyan előadói kvalitásokkal vértezi fel a dalainkat, hogy azok megkérdőjelezhetetlenül bújnak szívekbe, fejekbe, lelkekbe. Köszi, Réka!