Miamiba mentem cover

Dalszerzők Napja 2020

„Miamiba mentem….mert addig ér a telkem„.

Ez lett számomra a végkicsengése annak a videó készítésnek, ami az Artisjus által kiírt pályáz folyománya, és a Miamiba mentem című Geszti sláger megírásáról szól.

íme a videó:

httpv://www.youtube.com/watch?v=DG\u002d\u002dA13ogs4

Az Artisjus (Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület – a nem bennfentesek kedvéért) által kezdeményezett pályázat promó videójába is bekerültem, nem cska támogatott videók közé, ami így dupla megtiszteltetés.

A forgatás teljesen saját agyszülemény volt, a felvételeket is magam készítettem a Pannónia Stúdióban. A helyszínért külön köszönet Mohai György-nek, a fényeket meg Horányi Julinak köszönhetem.

Egyedül forgatni fárasztó. Megírni a szöveget és a forgatókönyvet is eleve nagy rákészülés, de a helyszínt, a felszerelést leszervezni és még ügyesnek lenni a kamerák előtt, az nem olyan egyszerű, mint, ahogy a végeredményben kinéz. A kamerákat és a fényeket nekem kellet beállítani úgy, hogy a képkivágások és élességek hibátlanok legyenek. Nem is lettek teljesen azok, amit utólag, pesze, nagyon bánok, főleg, mivel elég reprezentatív dolog született a végén, tekintve a kampányvideós bevágásokat.

Érdekesség még, hogy a saját videómhoz tartozó borítóképet is én fotóztam Péterről (és retusáltam agyon-LOL), és magát az autót is én szereztem és szállíttattam a helyszínre, amit a RTL klub-os promó riport forgatáshoz is használtunk aznap.