Akárhova mész – megjelent!

Geszti Péter és Váczi Eszter parádés színházi estjének dala lett az Akárhova mész című sláger, amit kifejezetten a páros számára komponáltam. A dal sokáig váratott magára a megjelenést tekintve, de koncerteken számos alkalommal előadtuk a megjelenés előtt, és azt kell, hogy mondjam, hogy imádta mindenki. A klip a RaM-ArT Színházban készült az egyik előadásunk során, ez látszik a felvételeken is, nézők előtt rögzítettük a klip nagy részét.

A dallal kapcsolatban pár érdekes infó, amik számomra a leg izgalmasabb: a hangszerelés alapját egy melodika adja (az a tangóharmónikához hasonló hangszer a dalban, ami pl. az első refrén előtt borzolja a kedélyeket azzal, hogy időhúzásként 2 teljes ütemet elrabol a dalból, mielőtt a refrén beszakad.)

A dalban egész konkrétan ez a melodika szerepel, saját magam újítottam fel pár évvel ezelőtt.

Geszti Péter imádnivaló szövege ismét egy új szintre emelte a dalomat, igazából életre keltette, arról nem is beszélve, hogy mindig meglep, hogy milyen stabilan és izgalmas hangszínen tud énekelni, amit ő sosem hajlandó elismerni, akárhányszor mondom neki…

Az, hogy Váczi Eszter hogy hozza meg a nőiséget a dalba az isteni hangszínével és a előadói képességével, egy csoda, amiért szintén örökre hálás leszek.

További részletek hamarosan, addig is, itt a dal és a hozzá készült nagysikerű klip: