Portfolio Categories: dalaim_előadónként

Pankastic!

A Django-pop műfaj egyetlen hazai képviselője a 2014-ben alakult Pankastic! Zenekar, bár közös zenei bajkeverésünket néhol inkább Djanson-nak titulálnám a django és sanzon szavak összeolvasztásával. Első slágerükhöz, a Tavasz, nyár, ősz, tél -hez klipet is tervezünk hamarosan forgatni. Ennél előbb fog viszont elkészülni a Kicsi a világ című dalra videoklip, melyet egy harmadik klip is …
Read more

Octovoice Énekegyüttes

A Jazz acapella műfajával évek óta foglalkozom nemcsak énekesként, de dalszerzőként is.  Az Octovoic-szal nagyon izgalmas munkafolyamatokon keresztül születik meg egy-egy dal, amikből rengeteget tanulok. Közös munkánk az elmúlt évben inkább koncertek, mint új darabok tekintetében volt emlékezetes, de a 2015-ös év, tartogat néhány meglepetést nekik és a közönségnek is:)

Ars Nova Énekegyüttes

A klasszikus kóruszene gimnazista korom óta része életemnek. Ezen idő alatt a legmeghatározóbb szakmailag és emberileg is, hogy tagja lehettem a Kecskeméti Ars Nova Énekegyüttesnek, akikkel több nemzetközi megmérettetésen is átélhettem, milyen a világ legjobb kórusai közé tartozni. (Az együttes díjainak listája). A kórustól, ugyan 2013-ban búcsút vettem, de számos koncerten alkalmam nyílt azóta is újra …
Read more

Török Ádám

A Zene él tovább című dal az Éjszakai Harcos című Török Ádám lemezről érdekes találkozás volt egy meghatározó jelentőségű zenésszel, és az hogy a dalt a mai napig játssza Ádám, különböző formációival, talán bizonyítja, hogy eredményes is volt ez a találkozás.

Kánaán

A Kánaán az első, jelenleg nem aktív zenekarom, melyet ifjabb Nagy Zoltánnal közösen alapítottuk. Lemezünk is jelent meg Találj rám! címmel, miután 2002-ben a Hajógyári Szigeten megnyertük az LGT Fesztivált. A fenti videó egy félplayback koncertünkön készült, jó régen, és az egyik saját dalunk live-video klipje.

Rami

Elektronikus pop műfajban szinte csak Ramival volt alkalmam együtt dolgozni, akivel az Eurovíziós döntőbe is bekerültünk a Puzzle című dallal.

Hógolyóbolygó

Saját gyerekzenekarom, egyetlen lemezünk az Országos Gyermekjáték Pályázat (2006) első díját nyerte el. A nagy ritkán még manapság is fellépő formáció, akikkel éveken keresztül jártuk az országot színészekkel, táncosokkal egészül ki a fellépéseken. További infók itt.

Balássy Betty & Varga Feri

A kivételesen tehetséges és végtelenül kedves énekes párossal hosszú évek óta dolgozunk együtt, első ismertté vált dalomat is nekik köszönhetem,  a Randevú-t

Serbán Attila

Attila saját műfajából, a musical-ből kilépve kalandozik egy James Morrisonos világba a kedvemért a fenti hangfelvételen. A dal gyakorlatilag csak itt hallható, amit nagyon sajnálok, hiszen egy különleges közös munka eredménye a “Little bit funny”.