2 új Geszti-Káté dal premierje

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon léptünk fel 2021-ben ismét óriási sikerrel. Nagyon büszke vagyok erre az egész produkcióra és a dalainkra.

2021 közepén jött ki egy klipes nótánk Petivel, ami a Vagyok, aki voltam címet kapta. A dalt 2021 elején írtam nem titikoltan amerikai kortárs chill-funk zenék által inspirálva. Azért emelem ezt ki, mert meglepő módon kissé visszaüt ennek a stílusnak a kevéssé ismert mivolta a koncerteken. Értem ezalatt, hogy a lassabb tempó picit nehezebben kezd el működni, pedig eszméletlen jól szól és a szöveg is zseniális, de ez nem újdonság.

A Vagyok, aki voltam a Youtube-os nézettségeinkhez képest elég gyors és nagy sikert ért el, a kommenteket pedig imádom olvasgatni, mert fantasztikusan pozitívak.

A másik dalunk ezzel ellentétben egy Elektro-swing dal, amit gyakorlatilag azonnal beérez a koncertközönségünk, akárhol játszuk is, annak ellenére, hogy először hallják. A dal inkább 2022 első felében lesz aktuális a választások környékén – nem, mintha bármennyire politikai fennhangja lenne is – és klippel is akkorra készülünk.

A dalokat A Margizótszigeti Szabadtéri Színpadon mutattuk be először Budapesten legalábbis. A koncertműsorban egyébklént már 7 olyan dal szerepel, amit én írtam, vagy társzerzője vagyok. Nagy büszkeség ez számomra.

Az alábbi fotóalbum a koncerteken készült, a fotókat Hercegfalvi Zoltán fotós készítette.

Köszönöm a bulit és a nyári turnét, Peti és az Art and Pepper csapata.

Ezt a bejegyzést a nyári turnénk lezárásaként írom. Kb 8 helyszínen líptünk fel egy hónap leforgása alatt, ami hatalmas élmény volt, és persze fárasztó is, de ki ne utazna 5-6 órákat, kelne és/vagy érkezne haza korán egy vastapsért?:)